Είμαστε κι’εμείς φαν του VR

Σίγουρα, το να παίζεις παιχνίδια είναι διασκεδαστικό, αλλά μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι πρακτικές περιπτώσεις χρήσης που απλοποιούν ορισμένα πράγματα που μπορούμε τώρα να κάνουμε από το σπίτι. Εδώ είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού.

Μια νεοσύστατη εταιρεία ψυχικής υγείας που ονομάζεται Rey προσπαθεί να φέρει συνεδρίες θεραπείας στον σύγχρονο εικονικό κόσμο. Ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησής τους θα τους βοηθήσει να γίνουν ο κορυφαίοι πάροχοι εικονικής θεραπείας σε μια περιοχή που ήταν σε μεγάλο βαθμό απρόσιτη για μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Ενώ τα ακουστικά VR δεν “φυτρώνουν” ακόμα στα δέντρα, προσφέρουν τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος και τα εμπόδια ταξιδιού για την προσωπική επίσκεψη θεραπευτών. Ενώ χρησιμοποιείτε επίσης την τεχνολογία για να ανακουφίσετε μερικές από τις αισθήσεις που νιώθετε με τις διαδικτυακές συνεδρίες θεραπείας.

Ο CCO του Rey, Mike Desjadon, είναι πεπισμένος στις δυνατότητες της εταιρείας:

«Θέλουμε να διαδραματίσουμε μεγάλο ρόλο στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στην καλή φροντίδα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι ακόμα άπιαστη για τους ανθρώπους», λέει ο Desjadon.

Το Rey είναι ακόμα στα σπάργανα, αλλά ελπίζουμε ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους να δένονται με ένα ακουστικό VR πριν ξαπλώσουν στον καναπέ εικονικού θεραπευτή.

Εισάγετε το email σας για άμεση πρόσβαση στη μελέτη marketing

Εισάγετε το email σας για άμεση πρόσβαση στη μελέτη marketing

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest